Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Ikioma Lääkärikeskuksessa on korkeatasoisesti varustettu leikkaussali, heräämö ja tähystysyksikkö

Lääkärikeskus Ikiomassa tehdään jatkuvasti erilaisia toimenpiteitä kuten tähystyksiä.

Teemme Ikiomassa päiväkirurgisia toimenpiteitä ja tähystyksiä lähes jokaisena arkipäivänä. Käytössämme on laadukas videotekniikka esimerkiksi polven, nilkan, ranteen ja olkapään tähystyksiin. Suoritamme leikkauksia ja toimenpiteitä sekä nukutuksessa että selkä- tai paikallispuudutuksessa. Kokeneen henkilökuntamme ansiosta voit tulla toimenpiteeseen rauhallisin mielin. Anestesiaerikoislääkärit huolehtivat nukutuksista ja selkäpuudutuksista ja kokeneet hoitajamme avustavat toimenpiteissä, huolehtivat leikkausvalmistelut ja toimenpiteen jälkeisen tarkkailun.

Ikiomaan ei tarvitse jonottaa - varaa aika puhelimitse 015 321 320


Mahalaukun ja suoliston tähystykset

Ikioman tähystysyksikössä tehdään mahalaukun ja suoliston tähystyksiä. Tähystyksellä voidaan selvittää esimerkiksi närästyksen, vatsakipujen, nielemisvaikeuksien, toistuvan oksentelun tai selittämättömän laihtumisen syitä tai jos epäillään keliakiaa. Tutkimusta ei tarvitse jännittää, sillä tähystystutkimuksia tekevät Ikiomassa erittäin kokeneet erikoislääkärit ja tähystys voidaan tehdä tarvittaessa rauhoittavan lääkkeen avulla tai nukutuksessa. Ammattilaisemme pitävät huolen, että toimenpide on sinulle nopea ja mahdollisimman miellyttävä.

Nenän ja kurkunpään tähystys, nasofiberoskopia

Nenän ja kurkunpään tähystyksellä tutkitaan nenän limakalvoja, nenäonteloita ja kurkunpäätä. Toimenpide tehdään yleensä paikallispuudutuksessa.